Franciza Coffee Dive

„to own a coffee Dive shop, is a previlege…”

 …si asta pentru ca dincolo de unicitatea cafelei si a modului in care este preparata, un astfel de shop te va situa in varful lumii cafelei de specialitate (afirmam acest lucru cu determinare si acceptam ORICE provocare si orice comparatie indiferent de unde provine aceasta)

…de asemenea, a detine un Coffee Dive coffee shop nu are legatura nici cu siguranta si recuperarea investitiei, indiferent de valoarea acesteia.

Privilegiul de a detine un shop Coffee Dive are legatura cu feedbackul pe care il veti primi de la oamenii care apreciaza ceea ce le oferim, si care revin iar si iar in shop, in fiecare zi. Este ceea ce vedem pe fetele lor, expresiile de satisfactie cand gusta cafeaua preparata cu rigurozitate.Este ceea ce intelegi din tonul vocii lor, din privirea lor, din suspinul lor, din pasiunea si dorinta de a simti, gusta si mirosi cafeaua pe care ati pregatit-o pentru ei. Atunci cand revin iar si iar, din ce in ce mai pasionati, pentru aceeasi varietate de cafea sau pentru a incerca o noua varietate, spunand ca vor sa incerce ”the real McCoy”. Atunci stii ca ei apreciaza ceea ce le oferi. Si atunci cand ii auzi spunand ”nu mai pot bea cafea in alta parte”.

Acesta este privilegiul pe care l-am primit atunci cand am deschis primul meu shop. Primul Coffee Dive in Atena, Grecia, in cartierul Petralona. Stiu cu siguranta – pentru ca ei continua sa imi spuna – ca le fac ziua mai buna. Asta este ceea ce reusesc sa fac pentru clientii mei, impreuna cu echipa speciala a Coffee Dive. Pentru ca echipa Coffee Dive pune pasiune in fiecare ceasca pentru clientii sai.

Andy Stav, Coffee Dive Founder

contemplating to open your own ν coffee Dive shop?

We are here to address all your questions!

Contactează-ne