Politica plasare comenzi

Politica plasare comenzi  (rev.2 din 07.09.2023)

Efectuarea unei comenzi

Clientul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Produselor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi. Finalizarea Comenzii se face efectuand plata prin una dintre modalitatile puse la dispozitie in Site. Comanda nu se considera valabila inainte de a fi finalizata, platita, si inainte de confirmarea acceptarii Comenzii de catre Coffee Dive.

Prin finalizarea Comenzii, Clientul confirma faptul ca toate datele furnizate de acesta, sunt corecte, complete si reale, si accepta sa fie contactat de Coffee Dive prin mijloacele disponibile atunci cand contactarea Clientului este necesara.

Dupa acceptarea unei Comenzi primita de la client, Coffee Dive pastreaza dreptul de a anula Comanda respectiva, cu informarea Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta si fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte parti daune-interese, in următoarele cazuri:

  • neacceptarea de către banca emitentă a cardului Clientului, a Tranzactiei;
  • invalidarea ulterioară a Tranzacţiei de catre procesatorul de carduri agreat de Coffee Dive;
  • datele furnizate de catre Client, pe Site, sunt incomplete si/sau incorecte;
  • in cazul in care plata OP nu a fost incasata in contul Coffee Dive

In masura in care Clientul plaseaza o Comanda si efectueaza Tranzactia de plata a pretului acesteia iar, ulterior, Coffee Dive se afla in imposibilitate de acceptare a Comenzii, aceasta din urma va informa pe Client cu privire la acest aspect, urmand a dispune returnarea sumei achitate de Client intr-un termen de maxim 24 ore lucratoare, pe coordonatele de plata ale contului bancar din care a fost efectuata plata, in cazul in care, clientul nu accepta alternativa propusa de Coffee Dive, daca o alternativa este posibila.

Pretul si modalitatea de plata

Tarifele Produselor si Serviciilor prezentate in Site sunt exprimate in Lei (RON) si includ T.V.A. Coffee Dive isi rezerva dreptul de a modifica preturile de pe Site fara o notificare prealabila.

Preturile Produselor si Serviciilor sunt cele afisate pe Site la momentul lansarii Comenzii. Preturile afisate includ cote de T.V.A. conform legislaţiei în vigoare.

Pretul este achitat de catre Client utilizand mijloacele de plata puse la dispozitie si prezentate in Site. Netopia Payments este procesatorul de carduri.

Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in fiecare Comanda, fiind afisate in ultima etapa a plasarii Comenzilor. Coffee Dive va emite catre Client o factura pentru Produsele furnizate si Serviciile prestate, Clientul fiind obligat sa furnizeze toate informatiile necesare pentru generarea documentului fiscal.

Coffee Dive va transmite Clientului factura aferenta Comenzii acceptate exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii în Contul Clientului sau prin trimitere electronica la adresa de e-mail specificata de Client.

Pentru Facturarea corecta si pentru Livrarea la adresa corecta, Clientului ii revine obligatia de a-si actualiza datele in Contul sau de Client de fiecare data cand aceastea se modifica.

Livrarea

Costul transportului va fi evidentiat in Comanda, la finalul procedurii de inregistrare a Comenzii si va fi cuprins in suma totala de plata. Coffee Dive nu este si nu poate fi responsabila pentru niciun alt cost de orice natura suportat de Client pentru efectuarea on-line a platilor Produselor si/sau Serviciilor, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia diferă de RON ori diferite comisioane bancare practicate de unitatea respectiva. Responsabilitatea pentru aceasta actiune revine Clientului.

Coffee Dive va livra Produsele si/sau Serviciile comandate de Client, prin utilizarea unor firme specializate de curierat in sistem de curierat usa la usa (door-to-door) sau in locatii de tip easybox. Adresa de livrare este indicata de Client cu ocazia plasarii Comenzii. In masura in care aceasta adresa se va modifica ulterior emiterii Comenzii, iar comanda este deja la curier, Clientul va contacta direct curierul si va suporta orice tarif solicitat de firma de curierat pentru schimbarea adresei de livrare.

Intervalul orar pentru livrari este orarul firmei de curierat, fiind asumat de catre Client prin plasarea comenzii, Coffee Dive neavand nicio responsabilitate fata de client cu privire la livrarea efectuata de firmele de curierat.

Daca Clientul nu este disponibil pentru efectuarea livrarii, firma de curierat va contacta Clientul pe numarul de telefon de contact furnizat, incercand sa realizeze livrarea, iar daca Clientul nu poate fi contactat sau nu este disponibil, Coffee Dive este eliberata de obligatia de predare a Produselor, considerandu-se ca toate obligatiile derivand din Comanda acceptata au fost executate conform, la momentul prezentarii curierului cu Produsele la adresa indicata. Proprietatea si riscul asupra Produselor vor fi transferate la momentul livrării efectuate conform celor de mai sus.

ACORD

Clientul îşi asumă în totalitate drepturile şi obligaţiile ce decurg din cumpărarea din site-ul www.coffeedive.ro si accepta in intregime termenii si conditiile, Modalitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal, Politica de retur, Politica de efectuare a comenzilor si livrare, Politica de utilizare a cookieurilor.