Politica de Retur

Politica de Retur (rev.2 din 07.09.2023)

Specificul Coffee Dive 

Cafeaua noastra nu se invecheste pe rafturi; suntem singura micro-prajitorie (din cate cunoastem) care poate praji fotocopii de gust si miros ale aceleiasi cafele, in cantitati mici (sub 1kg/sarja). Vom praji cafeaua ca urmare a primirii comenzii si o vom livra ulterior prajirii; astfel durata de la primirea comenzii si pana la livrarea efectiva poate fi de 1-5 zile.

Retragerea din contract.

O.U.G. 34/2014 prevede dreptul clientului persoana fizica de a renunta la cumparare si a returna produsele in termen de 14 zile; livrarile realizate de Coffee Dive se incadreaza in exceptiile prevazute de lege la litera:

„c) furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar”;

– cafeaua este prajita la comanda dvs si eventual rasnita la granulatia solicitata de dvs.

Totodata, livrarile de cafea se pot incadra si la exceptiile prevazute la literele:

„d) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid”;

– termenul recomandat de consum al unei cafele proaspat prajite este de maxim 45 de zile de la data prajirii, nu mai devreme de 5 zile de la data prajirii.

„e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator”;

– cafeaua este un produs vizat de litera e.

Astfel, in cazul in care ati lansat o comanda care este acceptata si executata de Coffee Dive, produsele (cu referire clara la cafea) nu se vor putea returna.

ACORD

Clientul îşi asumă în totalitate drepturile şi obligaţiile ce decurg din cumpărarea din site-ul www.coffeedive.ro si accepta in intregime termenii si conditiile, Modalitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal, Politica de retur, Politica de efectuare a comenzilor si livrare, Politica de utilizare a cookieurilor.