Termeni și condiții

Termeni și condiții (rev.2 din 07.09.2023)

SC COFFEE DIVE ROMANIA SRL cu sediul în Jud. Dambovița, Sat Samurcași, Comuna Crevedia, Str. Guliei 184C2, CUI RO41147220, J40/1002/2019 gestioneaza domeniul internet www.coffeedive.ro.

Politica de utilizare a site-ului

Accesarea www.coffeedive.ro implică acceptarea de către dumneavoastră, în calitate de utilizator, a condiţiilor de utilizare, Termeni si Conditii. Se pot modifica Termenii şi Condiţiile și se pot aduce modificări site-ului www.coffeedive.ro fără notificare prealabilă. Accesul la Termeni și Condiții este permanent, cu excepția perioadelor în care din motive tehnice sau administrative site-ul nu poate fi accesat. Pagina Termeni şi Condiţii va conține cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

Informațiile personale

Solicitarea de informații în site are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta pentru a putea răspunde interesului manifestat de dvs față de produsele/serviciile noastre. 

Informațiile se referă în special la date personale (nume, adresă, număr de telefon, adresa de e-mail etc) și posibil, alte informații aflate în strânsă legătură cu serviciile/produsele care vă interesează.

Coffee Dive va păstra confidenţialitatea acestor informaţii și va depune toate eforturile pentru funcţionarea în bune condiţii a site-ului; cu toate acestea, pot exista întreruperi în funcţionare, sau imposibilităţi de accesare de către Utilizatori, pe o perioadă nedeterminată de timp, din orice motive.

Dreptul asupra conținutului site-ului

Întregul conţinut al site-ului www.coffeedive.ro, incluzând, texte, imagini, grafice, elemente de grafică web, scripturi şi orice alte date, este proprietatea Coffee Dive Romania SRL. Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente de pe site-ul www.coffeedive.ro, sau a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare. Conținutul site-ului nu poate fi reprodus, modificat sau utilizat fară acordul prealabil, scris al Coffee Dive.

Neangajarea răspunderii

Conținutul informațiilor oferă o descriere generală și nu specifică, nici exhaustivă a activităților, produselor și serviciilor prezentate în website. Informațiile pot conține erori pentru care nu ne asumăm nicio răspundere, însă ne angajăm să le corectăm dacă vor exista și le vom descoperi sau ne vor fi aduse la cunoștință.

Achiziții din site

Pentru a putea face achiziții din site va fi necesar să dețineți un cont de utilizator, pentru care veți primi un nume de utilizator și o parolă de acces. În cazul în care banuim o activitate ilegală sau periculoasă, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul la utilizarea contului fără nicio notificare prealabilă. Achizițiile din site cu privire la participarea la activități care nu au loc online (ex. training in domeniul cafelei), necesită prezența în locația unde se desfășoară activitățile respective; Coffee Dive nu are nicio responsabilitate cu privire la asigurarea transportului sau a cazării. Ne rezervăm dreptul de a selecta participanții la activitățile noastre. 

Preţ şi modalităţi de plată

Preţurile prezentate includ TVA și se vor regăsi pe factură. Coffee DIve Romania SRL este plătitoare de TVA. Plata se poate face securizat prin card, din site; procesatorul de carduri este Netopia Payments.

Politica de returnare a sumelor achitate

1) se restituie integral sumele achitate în cazul în care notificarea dvs este transmisă inainte ca noi sa fi procesat comanda dvs;

2) nu se restituie sumele achitate în cazul în care notificarea dvs este transmisă dupa momentul in care am inceput executia comenzii dvs si care presupune realizarea la comanda – prajirea pe loc a cafelei comandate, comanda urmand a fi livrata.

Comenzile se pot face doar de catre utilizatorii care au cont

Orice vizitator poate naviga prin continutul site-ului. Pentru a putea plasa comenzi pe site, trebuie sa fii autentificat ca utilizator inregistrat. Nu vă puteți crea singur cont; numai administratorul site-ului poate crea conturi de utilizator. Numărul de conturi de utilizator este limitat la un anumit număr, ceea ce ne asigură că putem face față cererii cu reala atentie pentru toate comenzile și cu bună credință față de promisiunea noastră de calitate. Din acest motiv, chiar dacă vi se oferă opțiunea de a solicita un cont de utilizator, este posibil să nu vă putem satisface solicitarea la un moment dat. Într-un astfel de caz, veți fi anunțat și dacă sunteți de acord, veți fi trecut pe lista de așteptare pentru a vă informa pe viitor, când vă putem crea un cont.

ACORD

Clientul îşi asumă în totalitate drepturile şi obligaţiile ce decurg din cumpărarea din site-ul www.coffeedive.ro si accepta in intregime termenii si conditiile, Modalitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal, Politica de retur, Politica de efectuare a comenzilor si livrare, Politica de utilizare a cookieurilor.